Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

The Machine Knows + World War 5

ROCK SKAL VÆRE DRØN HØJT, VILDT LEVENDE OG SÆTTE NOGET PERSONLIGT PÅ SPIL!

Det er, hvad det nystartede Århus rockband THE MACHINE KNOWS tror på – og det er dét de gør med deres umiddel- bare, rå tilgang til den genre, vi alle elsker så højt.

_________

➤ HQ åbner: 19.00

➤ Koncertstart: 20.00

➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00. 

➤ Forsalg inkl. gebyr: 75 kr. 

➤ Entré i døren: 100 kr. 

_________

 

Med en sangskrivning der er enkel, rå og ærlig som hedengangne Nirvana, men leveret med det moderne sindelag af den postmoderne hit-maskine Queens of the Stone Age, skaber THE MACHINE KNOWS en dristig rockmusik, der er formet af sammenlagt årtiers erfaringer fra den barske landevej og omskiftelige branche. Materialet er med andre ord øjeblikkelige ørehængere med arrangementsmæssige finesser, gnistrende guitar, sing along omkvæd og ubarmhjertig, tung bund. Og live bliver det skudt ud over scenekanten som kun en rendyrket power trio kan det – som et smæk i fjæset!

————–

World War 5 er lyden af gammel dødsmetal, der møder bølleråb og moderne thrash metal. Frontlinjen i bandet udgøres af veteraner fra to af de mest internationalt anerkendte danske metalbands nogensinde. Lasse Bak & Tore Mogensen er genforenet som guitarmuren, der gjorde Illdisposeds ”Something Rotten In The State Of Denmark” til en milepæl indenfor death metal. Knud Lind råbte i front for Barcode, mens de slagtede hele Hardcore-Europa i begyndelsen af nullerne.

okt 15 2021

Details

Date: oktober 15, 2021
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 75 – 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event