Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

The Preachers + Nicotine Nerves

HeadQuarters præsenterer dine to nye yndlingsbands! The Preachers fra det store København og Nicoline Nerves fra vores sexede Aarhus. Forvent alt godt fra garage-gryden med ekstra af det hele.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 60 kr.
➤ Entré: 80 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

The Preachers:
Er du til fuzz? Er du til punk? Er du til syre? Så mød her dit nye yndlingsband. The Preachers er en duo fra København der med fuzzpedalen i bund og riffs der klæber til din hjerne spiller en knivskarp omgang garagerock som leder tankerne hen på adskillige bands fra den amerikanske vestkyst. Det larmer og det varmer!

I løbet af de seneste år, har The Preachers udover at spille et hav af koncerter, blandt andet udgivet EP’en ‘Gateway Dreams’, indspillet en livesession og vundet det legendariske ‘Vesterbro mesterskab i Rock. Energien er i fokus når The Preachers spiller live, og du er garanteret en koncert med fuldt smæk på.

Hvis du er til denim-jakker og torsdagsbajere på en lørdag, så er der ingen vej udenom at give The Preachers et lyt!

Nicotine Nerves:
Musikken kan beskrives som Nirvana tilsat lidt benzin og antændt med en halv tændt cigaret. De er et ængsteligt, stresset og hårdslående. Man vil blive lamslået af lige præcis hvor meget lyd, der kan komme ud af en duo.

Bandet blev i 2020 nomineret til 4 Gaffa priser for pladen “1995”.
Med det album har bandet tourneret gennem Tyskland, Schweiz og selvfølgelig Danmark og spillet med bands som Amyl & The Sniffers, Death Valley Girls, The Entrepreneurs, The Parrots og Frankie & The Witch Fingers.

nov 26 2022

Details

Date: november 26, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 80kr / 60kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event