Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

TOMBOLA HEARTBREAK THURSDAYS feat SWEET SOUL ROCKING + LHT + KALI-MA

Pak dit smarte tøj og din numsedans -det her er Århus’ eneste fristed for de gammeldags skankers. ADVARSEL. DETTE ER IKKE EN DANCEHALLKLUB. Pak dit smarte tøj og din numsedans -det her er Århus’ eneste fristed for de gammeldags skankers når Tombola Heartbreak Thursdays og HeadQuarters byder indenfor til en række unikke aftener med landets bedste reggaedjs. Med det jyske kollektiv Tombola Unity (LHT+ Kali-Ma) fast ved roret og skiftende gæster bag pulten vil fadølshanerne flyde over med billig bryg og højtalerne med det perfekte lydomlæg til et knust hjerte.

Forvent en aften med rocksteady, soul og ska og måske lidt gammeldags renhjertet roots og tung dub til de meditative. Ingen bling eller smartness, bare kom og hygge med din ulykke og Tombola kærlighed.
Vi åbner med de absolutte mestre indenfor genren Sweet Soul Rocking, der måned efter måned de sidste 4 år har fyldt Mesteren & Lærlingen i Kødbyen med deres forrygende selection af numre fra reggaens allerførste dage. Med en baggrund i hvert sit store soundsystem, Firehouse og Rootsman Hi-fi, har de to selectors, Papa Marni og Ronald Rocksteady mange års erfaring på dancehallscenen, og sammen har de valgt at tage reggaen tilbage til rødderne. God gammeldags skinheadstil, ska og rocksteady. Masser af store jamaicanske hits fra før rastafaribevægelsen for alvor slog igennem.
]]>

aug 22 2013

Details

Date: august 22, 2013
Time: 23:00
Cost: 20kr
Event Categories:
Genre: / / / /
Website: FB Event