Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Trader

Trader er et dansk rockband lokaliseret i Aarhus, som har eksisteret siden 2019. Bandet spiller ærlig, ligefrem og eksplosiv indierock, hvor støj og dissonans formår at fremstå smukt og melankolsk.
Trader består af sanger og guitarist Anders Ahle, bassist Joakim Johnsen og trommeslager Kristian Vissing i et klassisk rocktrio-setup, hvor bands som Dinosaur Jr. og Yo La Tengo står som klare referencer.
Trader har med deres nyeste udspil, “Their Best Work So Far”, gjort mere plads til uptempo beats og melodiske guitarriffs. Dette skaber et mere dynamisk og nuanceret lydbillede, hvor også pop-elementer er tilladte med støjende guitarpassager i kombination med fængende melodier.
Albummet blev indspillet i det legendariske Silence Studio i Sverige – en gammel renoveret skole i to etager, skjult i skovene omkring den lille by, Koppom. Det var det perfekte sted for Trader at isolere sig selv og kaste al energi og tid ind i musikken.
Live er Trader sammentømrede og intense som et musikalsk godstog, der langsomt kører publikum over – i særdeles positiv forstand.
*****************************
✦ Dørene åbner: kl. 19.00
✦ Koncertstart: kl. 20.00
✦ Ståpladser
✦ Forsalg: 115 kr. + gebyr
✦ Dørsalg: 130 kr.
*****************************
Handicapbillet:
Der tilbydes et begrænset antal kørestols- og handicapbilletter inkl. gratis ledsager til koncerten. Du køber en handicapbillet via Ticketmaster på tlf. nr. 38 48 16 33. Gyldigt ledsagerkort skal medbringes og fremvises på koncertaftenen.
okt 20 2023

Details

Date: oktober 20, 2023
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 130kr / 115kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event