Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

DANCE WITH DIRT + TURBOCHILD + THE REAPERS NEW RUMOUR

Vinderne af P3’s KarriereKanonen 2012, nordjyske Dance With Dirt, er fire frygtløse drenge fra landet, som modigt stiller sig ind i rockens arvefølge. Årsagen er simpel: Rock kan – mere end noget andet – skabe fest og fællesskab. Og i deres version skal den være spillet af mennesker for mennesker. Uden så meget pis.

Rocken lever, og med Dance With Dirt har den fået en af sine kraftigste energiindsprøjtninger længe. For den nordjyske kvartet tager det gerne på skuldrene at videreføre traditionerne fra forfædre som Led Zeppelin og The Who, onkler som Nirvana og Guns ’N’ Roses og storebrødre som Muse, Foo Fighters og Queens Of The Stoneage. De skriver tidløse sange om fester, piger og udlængsel, for når alt bliver for trægt, alt bliver for kedeligt, eller alt bliver for indadvendt er det rocken, som sætter folk fri.

www.dancewithdirt.com

TurboChild er en ung kvintet fra Århus, der hamrer derudad med 180 km/t og foden solidt plantet i 80ernes rockscene. Siden bandets start har det været ambitionen at skrive dirty rock’n’roll med hårdtpumpet plekter-bas, facemelting soloer og satans catchy melodier, der bliver hængende i hovedet, længe efter dine højtalere er brændt sammen.

 Med blot 2 år på bagen har bandet spillet over 50 koncerter i hele Danmark. Milepælene tæller bl.a. opvarmning for The Blue Van, koncerter på Train og Voxhall samt en knusende sikker sejr i Hard Rock Rising 2012 Danmark (under navnet Six Barrel Syndicate). Derudover har bandet haft massere af airplay på uafhængige radiostationer i USA og England.
http://www.facebook.com/TurboChild Reapers New Rumour er ægte, slidt, rusten, sexet, ørehængende rock med et strejf af mystik, og en dagsorden om at smide kærlighedssange i skraldespanden, få folket op af stolene og drikke og danse til lyden af svingende, rå guitar og trommer med nosser i. https://www.facebook.com/thereapersnewrumour
]]>

jan 23 2014

Details

Date: januar 23, 2014
Time: 20:00 - 23:00
Cost: 50kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør