Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Trope – EP-release: ‘Underklang’ + Support: Tsunnami

Trope inviterer til releasekoncert for deres nye ep ‘Underklang’.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré i døren: 50 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.

Trope:
Ep’en Underklang er kommet ud af en idé om at skabe musik til ’den stille stund’, hvor der er tid til eftertænksomhed, refleksion og langsomhed. Det kan f.eks. være at man lytter til musikken på en aftengåtur eller derhjemme blandt stearinlys mens regnen siler ned udenfor. Det kan være en hvilken som helst situation, hvor man har tid til at lytte og reflektere. Musikkens minimalistiske udtryk giver plads til lytterens egne tanker og refleksioner, men giver samtidig også lytteren mulighed for at tage med på en musikalsk dualistisk rejse gennem lys og mørke, liv og død, forår og efterår mm.

Til denne releasekoncert vil Trope både spille musikken fra deres nye ep ‘Underklang’ samt materialet fra deres første anmelderroste ep ‘I Billeder’. Det bliver derfor en koncert både med stille akustiske passager samt passager storladne energiudladninger med elektroniske beats og pulserende synthesizere.

Tsunnami:
Islandske Tsunnami er kommet for at kaste dig rundt i sit skumbrusende, dansksprogede univers, hvor pop og hverdagspoesi går hånd i hånd, og fortællingen har hovedrollen. Det er et eksperiment i at parre dansable popmelodier med barske og hudløst ærlige tekster, der også til tider er hvasse og samfundskritiske. Alt dette med en snert selvironi og galdesort humor. I efteråret 2022 udkommer Tsunnami med debut-EP’en ”Efterår”.

apr 08 2022

Details

Date: april 8, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 50kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event