Indlæser Events

TUHAF + support

Tuhaf er et tyrkisk/dansk band, der spiller psykedelisk popmusik, med rødder i 70’ernes tyrkiske genre ‘Anadolu Rock’.

Siden 2015 har de rystet de skrå brædder i Danmark og Tyrkiet med deres kombination af gnistrende electropop, hvinende sjælere om savn og sorg og klassisk 70’er-rock i stil med Led Zep og Erkin Koray.

Den evigt karismatiske frontkvinde Berrin Bas styrer skibet gennem trøstesløs støvregn og stormende afgrunde, når Tuhaf tvinger deres publikum med på anatolsk genopdragelse.

—————

➤ HQ åbner: 19.00

➤ Koncertstart: 22.00

➤ Forsalg inkl. gebyr: 50 kr.

➤ Entré i døren: 50 kr.

➤ DJs fra kl. 22.00ish – 02.00.

—————

Bandet udgav i 2019 deres EP ‘Gölgeden‘ – i kølvandet debutudgivelsen fulgte blandt andet et headliner show i Lille Vega, en booking til den desværre aflyste Roskilde festival 2020, en DMA statuette som ́årets nye danske roots-navn 2020’ og ikke mindst uvurderlig live-erfaring fra scener i hele landet.

Nu er Tuhaf så klar med det spritnye album ‘Mere Guld‘ der slipples løs i november 2021. Live spiller de fortsat både deres nye materiale og en håndfuld gamle tyrkiske stedsegrønne klassikere fra 60’erne og 70’erne.

Med Mere Guld bliver Tuhaf – som navnet angiver – i sporet fra deres EP med udgangspunkt i 70’ernes Tyrkiet, med folkeprotest, ungdomsoprør, samfundskritik og en eksplosion af kreativitet indenfor musikken. De byder på mere af samme skuffe, men selvfølgelig med nye interessante vinkler. Bandet har besluttet sig for at tilføje elementer af americana, og 90’ernes bølge af psykedeliske elektroniske trance-genrer – altsammen håndspillet og optaget analogt med hård stil i Københavns bedste punk & rock-studie Ballade Studios på Nørrebro. Forvent dansable techno-takter og lange smukke instrumentalpassager såvel som rå guitarbårne riff-slaskere og flere af Tuhafs kompetente signaturballader med et tyrkisk islæt af gigantiske følelser og Torosbjergenes vinterkølige vindblæste vidder.

Foruden Berrin Bas består bandet af:

Kristian Haarløv (Sort Stue, Whoareyoupeople) Mathias Findalen (Cody), Mads Bendsen (Orcas) og Rune Lohse (Horse Orchestra, M. Rexen, New Kids).

nov 18 2021

Details

Date: november 18
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 90 – 115kr / 90kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event