Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Twin Dive – "Holly'' (Single Release-fest)

Det aarhusianske Twin Dive’s musik er efter udgivelsen af deres debut single ”Joy Will Follow” i marts 2019, blevet døbt som ”cosmopolitan punk rock”; udtrykket fanger ikke blot lyden, men også bandets oprindelse, da alle fire medlemmer har rødder i forskellige lande – nemlig Island, Danmark og Litauen.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 40 kr.
➤ Entré i døren: 60 kr.
➤ Kærlighed: 110%
➤ HQ Resident DJs: 22:00-03:00
 
Twin Dive
Efter at have startet som en duo tilbage i august 2018 med forsanger Robert Jancevic på guitar og vokal og Ragnar (Raggi) Gudmundsson på trommer, er bandet sidenhen blevet udvidet med Charlotte Mortensen på bas og backvocal, som ikke blot transformerer duoen til en trio, men også elegant fyldestgør det ellers maskuline startbillede. For nylig er bandet blevet suppleret af Nikolai Rank på guitar og backvocal.
 
”The word “potential” is often overused when it comes to art and music, but in this case, it merely illustrates the tip of the iceberg (…) we’re predicting big things for this Aarhus-based trio in the non distant future” – skriver den britiske Drowned in Sound efterfølgende deres koncert på SPOT festival.
 
Deres anden udgivelse ‘’Animal’’ med en Lynch-inspireret musik video fik en premiere i Paradis Cinema i Aarhus, samt ros fra både internationale og lokale medier.
 
Opfindsomme i deres dynamik og med en smittende selvsikkerhed, leverer Twin Dive håbet om en lys fremtid både for rock’n’roll scenen såvel som for verden.
]]>

nov 21 2019

Details

Date: november 21, 2019
Time: 19:00 - 03:00
Cost: 60kr / 40kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event