Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

UKENDT UNDER ANDET NAVN + THOMAS THOMSEN

Ukendt under andet navn – alias sangskriver Henrik Olesen med en fortid i først og fremmest den roste og ikke-længere-eksisterende broderduo Olesen-Olesen – koncertdebuterer i Aarhus onsdag d. 2. oktober. Henrik udgav sammen med broderen sanger og tekstforfatter Peter H. Olesen i perioden 1997-2007 7 roste dansksprogede albums, og de besøgte i perioden Aarhus adskillige gange. Nu vender Henrik tilbage.

Siden 2008 har Henrik arbejdet solo med egne sange, og efter to roste udgivelser vil han præsentere sine egne sange samt udvalgte sange fra Olesen-Olesens bagkatalog. Udover Henrik Olesen på elektrisk guitar og sang medvirker musikerne Troels Bech (bl.a. ex-The Poets) på lap steel, bas og computer og Nils Gröndahl (bl.a. Under Byen) på violin og diverse effektpedaler.
..Og de sært drømmende tekster gør sig godt i det elektronisk tilbageskuende lydlandskab, der er udviklet i samarbejde med Troels Bech og Thomas Thomsen. Musikken er distanceret og underdrejet i sin minimalistiske udformning, og det er her, at komponisten Henrik Olesen viser sin reelle styrke. I den enkle og skarptskårne sang, som var Olesen-Olesens varemærke, og det holder ved.
– 4 stjerner, GAFFA.
“Henrik Olesen er gammel i gårde og var engang del af duoen Olesen-Olesen, som har skrevet nogle af de bedste sange herhjemme. Nogensinde. Og det vidunderlige er, at han også er i en klasse for sig under aliasset Ukendt Under Andet Navn. Her får han assistance fra den lyrisk sindede Thomas Thomsen og skaber en svævende, melankolsk tonet popmusik med synths og analoge rytmebokse, hvor repeterede figurer og smukke melodistykker er indvævet, og teksterne synger smukt med.”
– 5 stjener, Berlingske Tidende

https://www.facebook.com/ukendtunderandetnavn


Indietrioen Plutos frontmand Thomas  Thomsen udsendte i efteråret sit første soloudspil – ”Alt det jeg troede du bedst ku’ li’”. Trangen til at udfordre sig selv i nye genrer, gjorde det til et udspil de færreste måske havde forventet. Thomas’ varemærker, den ligefremme vokal og talentet for den skarpe, eftertænksomme tekst, var intakte. Men genreterritoriet blev i et snuptag flyttet fra indierockens til poppens.   Thomas’ spiller her til foråret en række koncerter hvor han spiller sange fra ”Alt det jeg troede…” men også sange fra Pluto og helt nye sange. Udtrykket live er mere guitar-­drevet, mindre poleret og mere dynamisk end ”Alt  det jeg troede…” og nærmer sig på nogle måder lyden i Pluto. ”Thomsen  forvalter  stadig sproget  med  poetisk  overskud” – Politiken.
Lysende  popøjeblikke” – Berlingske  Tidende 
Thomas  Thomsen  er  en  mesterlig  sangskriver” – Information.
Bjergtagende  debut” – Lydtapet.dk. 
https://www.facebook.com/thomasthomsenmusik]]>

okt 02 2013

Details

Date: oktober 2, 2013
Time: 22:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event