Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

UNO SOUL + Support: FJELDGÆNGER

Er du til 90’ernes indierock, med kompromisløse tekster og fuld smæk på inderligheden – så må du ikke gå glip af UNO SOUL og FJELDGÆNGER i kælderen på HovedKvarteret!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 75
➤ Entré: 90 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

UNO SOUL:
Med input fra det power-poppede over til det mere skramlede, alternativ rock spiller UNO SOUL mere up-tempo end de hidtil har gjort. Der trækkes blandt andet referencer fra The Vaselines, Tom Petty, Neil Young, og mest af alt fra 90’ernes indierockscene.
UNO SOUL er markante musikere fra den danske rockscene og tæller foruden Troels Jørgensen (vokal, guitar), Per Mølgaard Jørgensen (trommer), Henrik Lysgaard Madsen (guitar, steel guitar) og Jeppe Thiesen (bas).

UNO SOUL er kendte for den enorme spilleglæde og de stemningsfulde liveshows!

+ Support: FJELDGÆNGER:
Multikunstneren Mads Aarby er normalt kendt som forsanger i et af Danmarks bedste og mest kompromisløse rockbands Vokadin.
Men som FJELDGÆNGER skruer han ned for volumen, op for poesien og springer ud som solist med rå og rørende sange om at gå mod ensretningen og gennem tilværelsen med huden på vrangen.
Sangene kom ifølge Mads helt af sig selv. Som en ven, der opsøger dig i din ensomhed. Holder af dig, om dig – og holder dig ud.

sep 24 2022

Details

Date: september 24, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 90kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event