Indlæser Events

AFLYST

  • Denne event er allerede afholdt.

Unseen Faith + Support: Royal Deceit & Beneath The Silence

Det bliver en tung, tung aften når HeadQuarters, lørdag d. 9. maj, inviterer Unseen Faith, Royal Deceit og Beneath The Silence på besøg i kælderen!
 
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 60 kr.
➤ Entré i døren: 80 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00
 
Unseen Faith:
Aarhusianske Unseen Faith spiller en blanding af metalcore og deathcore. Kvintetten, der består af Alexander Eriksen (vokal), Jakob Langvad (guitar), Asbjørn Brokhøj (guitar), Klaus Schmidt (trommer) og Christian Jensen (bas), startede i 2010 og har siden da udgivet ep’erne Comedy/Tragedy (2011) og Yokebreaker (2015) samt debutalbummet Waver (2017).
 
Royal Deceit:
Royal Deceit spiller en aggressiv blanding af Nu-metal og Metalcore, med ekstrem vildskab og energi. Musikken præges af intensitet og nerve og når bandet går på scenen, kulminerer alt dette i en eksplosion af energi. Royal Deceit læner sig musikalsk op ad bands såsom Killswitch Engage og Slipknot, alt mens bandets live performance er inspireret af et band som The Dillinger Escape Plan.
 
Beneath The Silence:
Beneath The Silence er en sjældenhed i den danske scene, og bryder genrens generiske tilgang med en stærk kvindelig vokal i front. Samarbejdet mellem vægtige, groovy riffs og vital, melodiøs vokal skaber en opsigtsvækkende blanding af modernitet og tradition af melodisk metal.
maj 09 2020

Details

Date: maj 9, 2020
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 80kr
Event Categories: ,
Genre: /
Website: FB Event