Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

UP! UP! UP! SINGER-SONGWRITER

Up! handler om at give upcoming bands en hånd på vejen mod stjernerne. Foran et afstemmende publikum og en dommerkomite bestående af folk fra musikverdenen vil de deltagende bands få mulighed for at vise hvorfor de skal vinde aftenens præmier. Hvert arrangement har fokus på en bestemt genre, med 3 dystende bands på programmet. Vinderbandet vinder indspilning, mixing og mastering ved Aarhus Lydstudie.

Steven Frederiksen: Med stærk personlighed leverer Steven Frederiksen alt fra det højtråbende rockede univers til den dybe akustiske melankoli. Med inspiration fra det alternative-rock og punk musik er der blevet skabt en kombinerende verden af fængende musik fra et råt standpunkt. Der svinges fra specielle, undrende melodier til det melankolske pop, derfor bliver man som lytter kastet frem og tilbage i et interessant og velkendt verdensbillede.

Jesper Hother: “Jesper Hother er sangskriver og sanger i Tristesse of Enola, der med 2 ep’er og debutalbummet bag sig har fundet det musikalske ståsted. Det er i livets revner inspirationen findes, og sangene handler om de valg, der må tages, de valg vi påføres og konsekvenserne af disse på godt og ondt. Det er melankolsk singer/songwriter tilsat gode bidder akustisk baseret rock, hvor den gode melodi og stærke lyrik altid er til stede. Sangene emmer af autencitet, og man kan mærke, at der altid er noget på spil, når de musikalske historier folder sig ud.”

Steffen Brix: Steffen Brix, der af mange regnes for en af landets bedste guitarister, og som har spillet med navne som Mike Stern, Randy Brecker, Andrew Strong, Laura (X-faktor), arbejder for tiden på sit debutalbum indenfor den funky pop/rock. Musikken er ofte melankolsk, men med et uptempo beat, som giver en god blanding af dybde og friskhed. Krydret med nogle fede guitarsoli kommer Steffen Brix med et godt bud på hvordan pop- og rockmusikken kan lyde anno 2014 uden en masse statiske, elektroniske beats.

kl. 19.00 Doors
kl. 20:00 Steven Frederiksen kl. 20.30 Pause kl. 20.45 Jesper Hother (The Tristesse of Enola) kl. 21.15 Pause Kl. 21.30 Steffen Brix kl. 22.00 – 23.00 Rådgivning, Optælling og AfgørelseArrangement er slut: kl 23.00 (HQ forbliver dog åbent)
]]>

jun 24 2014

Details

Date: juni 24, 2014
Time: 20:00 - 00:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør