Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

USSEL + support: KRIS – ekstrakoncert

USSEL kommer til HeadQuarters på sin tour, “KONCERTDEMONSTRATION” med en ekstrakoncert.

USSELs musik er en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor man som lytter kastes fra festklædte pop-bangers til en rå og næsten punket emo-rap. Det er fandenivoldsk, men også med sprækker til en eftertænksom dybde og hudløshed, som gør den danske kunstner til en stærkt medrivende oplevelse.

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré: UDSOLGT
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00 (soul, funk & disco)

 

Den sønderborgensiske multikunstner Emil Mercedes Baadsgaard, der står bag USSEL, har udgivet to EP’er og en række fængende singler, der har gjort ham til et varmt navn på den danske upcoming musikscene. Han har udgivet sange med navne som Marcus.wav og Suspekts Orgi-E. Hans intense og originale udtryk, og stærke live-performances indbragte ham sejren til DRs KarriereKanonen 2022.

Det har ikke fået ham til at hvile på laurbærrene. Tværtimod. 2023 blev sparket i gang af den guitardrevne single ‘Datter Af Dæmoner’, som indkapsler den energi, man kan opleve til USSELs koncerter, hvor der er plads til både rocket attitude og poppet charme. ‘Datter Af Dæmoner’ blev Ugens Uundgåelige på P3 i foråret 2023, og sommeren bød på både ny musik og store live-oplevelser, som SPOT-festival, Syd For Solen og Roskilde Festival.

SUPPORT: Kris

 

KONCERTEN ER UDSOLGT

nov 24 2023

Details

Date: november 24, 2023
Time: 19:00 - 05:00
Cost: UDSOLGTkr
Event Categories: ,
Genre:
Website: FB Event