Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Værket + Support: Embryo

Værket:
Københavnsk sekstet dannet i 2014. De dgav debutalbummet “Jealousy Hits” i 2016. Gruppen har spillet en masse koncerter i ind- og udland, heriblandt Roskilde Festlval i 2016 og 2017, og er aktuelle med et nyt album i efteråret 2018. Soundvenue skrev om deres koncert på Roskilde Festival ’17: 
“Fra start greb de publikum med deres imponerende kompromisløse, moderne version af 70’ernes progressive rockmusik med kun skuldertræk tilovers for gængse sangstrukturer og jagt på omkvæd og nemme point. Vi taler den gode gamle skole af middelalderforelsket rock med King Crimson og Yes, men også lidt nik til nyere stadionbands om Muse – uden dog at lade guitarmusklerne overdøve de mere subtile elementer.”
  Embryo:
I grænselandet mellem Doom, Sludge, Stoner og ren og skær Heavy Metal boltrer Embryo sig gladeligt. Med tung og solid riffing vises der stor forståelse for den gode melodi og det stærke omkvæd. Embryos medlemmer har bred erfaring med de mere hårdtslående musikgenrer, og det viser sig i den frie tilgang til både sangskrivning og udførsel. Sammenspil og dynamik er i højsæde, sammen med den stærke live-performance. Embryo vil føre dig ind i den tunge, mørke heavyrock, som fængsler dig i dystre fortællinger og insisterende guitarer. Du vil aldrig søge lyset igen.

_______________________

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00
➤ Entré i døren: 60 kr.
➤ Forsalg: 40 kr.

]]>

mar 31 2018

Details

Date: marts 31, 2018
Time: 20:00 - 00:00
Cost: 60kr / 40kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event