Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Wailing Dunes + Felix Everblue + Royal Highness

HeadQuarters præsenterer en tretrinsraket af nye, spændende projekter fra den spirende danske undergrund! En aften med alt fra folknoir og rock til blues-punk!

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 100 kr.
➤ Entré: 120 kr.
➤ HQ DJs: 23:00 – 05:00 (40 kr. inkl. garderobe)
➤ Altid gratis entré fra koncertslut til 00:00

Wailing Dunes:
Wailing Dunes er en teatralsk Folknoir konstellation. Sejer F. Villadsen forfatter teksterne, og sammen med sit skarpt skåret orkester, sænker de lytteren ned i det okkulte, det mystiske og det dunkle, alt sammen indenfor rammen af et præcist rock arrangement. I brydningen mellem det energiske og eftertænksomme, kulmineres det hele i et indtagende liveshow, der må og skal oplevelse.

Felix Everblue:
I hjertet af Aarhus’ musikscene har et eksplosivt rock ‘n’ roll-band rejst sig med en mission om at genoplive rockens oprindelige kraft og attitude. Felix Everblue er et energisk og passioneret band, der brænder for at bringe rock ‘n’ roll tilbage til sine rødder og skabe en revolution i den moderne musikverden.

Royal Highness:
Royal Highness er Danmarks nyeste udfordrere til det musikalske verdensherredømme. Bandet består af Adam Peleg (Pacific Swell), Patrick Rathbun (Pardans, Gäy), Asger Overgaard (Gäy) og Öskar Dinesen (Pardans, Ecstasy in Order) og spiller intens rockmusik med rødderne solidt plantet i jorden og ambitionerne rettet mod skyerne, hvor det musik man troede var familiært bliver vendt, drejet, knust og sammensat igen i et kalejdoskop af ekstatisk musikalitet. Indflydelserne spænder bredt. Fra et udgangspunkt i en eksperimenterende blues-punk bliver der trukket tråde til blandt andet country, jazz, progressiv rock og klassisk musik. Det rå og det ømme, det umiddelbare og det tænkte komplementerer og afveksler hinanden på en måde hvor modsætningerne opløses i en opløftende ny enhed.

mar 30 2024

Details

Date: marts 30
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 120kr / 100kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event