Indlæser Events

AFLYST

  • Denne event er allerede afholdt.

Wayward Dawn albumrelease

Med udgivelsen af deres anmelderroste debutalbum “Soil Organic Matter” i 2018 og mere end 40 koncerter i Danmark og Tyskland, har det unge dødsmetalband Wayward Dawn fra Skanderborg langsomt, men sikkert, kravlet deres vej op fra undergrunden, for at sprede deres klamme dødsmetal.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00
➤ DJs fra kl. 22.00 – 03.00.
➤ Entré: GRATIS
➤ Klam dødsmetal: 100P

Nu vender Wayward Dawn tilbage med deres andet album “Haven of Lies”, der bliver udgivet gennem Mighty Music den 10. april. Indspillet og produceret af Jacob Bredahl hos Dead Rat Studio og masteret af Brad Boatright hos Audiosiege (Obituary, Nails, Full of Hell) består det ni spor lange album af 35 minutters grum, primitiv og direkte ulækker dødsmetal. “Haven of Lies” trækker dig ned i den dybeste afgrund af menneskelig fordærv og angriber dig med nedstemte guitarer, beskidt bas, hulemandstrommer og rådne skrig og brøl. Det lyriske tema på pladen centrerer om menneskelige tendenser ved krisetider. Det sætter spørgsmålstegn ved vores evne til at konfrontere den barske virkelighed, for i stedet at søge trøst i et tilflugtssted af løgne.

Wayward Dawn vil denne aften fremføre hele “Haven of Lies” og der vil være mulighed for at skaffe sig albummet otte dage inden den officielle udgivelse.

apr 02 2020

Details

Date: april 2, 2020
Time: 19:00 - 03:00
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør