Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

We Are The Way For The Cosmos To Know Itself + Support: GRETA

Den filosofisk-anlagte trio We Are The Way For The Cosmos To Know Itself fortæller, via deres storladne kosmiske pop, historier om intergalaktiske sammenhænge. Deres udtryk rejser hinsides den gængse elektropop-scene, ud i kosmiske dybder og frembringer en stjernestrøet filosofisk oplevelse for lytteren.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 21.00
➤ Forsalg: 40 kr.
➤ Entré: 60 kr.
​➤ Kærlighed: 100P We Are The Way For The Cosmos To Know Itself:
Live spiller WATWFTCTKI farverige og energiske koncerter, som med tung bas og synkroniseret lys danner rammerne for en helhedsfortælling der tryllebinder udi en kosmisk trance. Gennem musikken kommer lytteren til at ligge i ske med universet. Bandets seneste singler Heal Me og Shallow Waters har opnået airplay på DR P6, tyske Big FM samt en række tyske regionale radiokanaler. Bandet udgiver i foråret 2018 singlerne Once More og It’s Only og tager i forbindelse med dette på tour i Tyskland og Tjekkiet. Bandet har tidligere haft et nummer (Tiger) med på Sound Of Copenhagen vol. 13, spillet på Roskilde Festival 2014 og har været en del af Karrierekanonen 2015. Derudover har de også optrådt på SPOT Festival og Smukfest. GRETA:
GRETA tager dig med i sit hel eget univers af drømmende synthpop med en stærk forkærlighed for 80‘erne.

Musikken er både svævende og groovy med en kerne af naturligt strømmende melodier, foranderlige harmonier og en luftig vokal. Det gennemgående tema i Gretas sange er forsøget på at slutte fred med livets modsætninger, fortælt med lige dele melankoli og et glimt i øjet. GRETAs debut-EP, som er indspillet og produceret i samarbejde med den norske artist FARAO, udkommer i foråret 2019.
 
Bag GRETA står tyske musiker Greta Louise Schenk, som har været aktiv i den danske musikscene i mange forskellige projekter både som sanger, sangskriver og instrumentalist siden hun flyttede til Danmark i 2011, bl.a i elektropopbandet Who is Louis og girlbandet Ida Red.

 

]]>

nov 09 2018

Details

Date: november 9, 2018
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 60kr / 40kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event