Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Weird Omen + Hank Robot

Denne atypiske trio amider sin unikke primitive garage, en syndflod af trash brass, af rumklang og fuzzzzzz om sig. En kryptisk-hypnotisk garagetrans, blanding af bulede 60’er-toner og hul psykedelisk néo-garage. 3 LP’er og 4 singler inde, WEIRD OMEN undgår stadig direkte sammenligninger med ja… nogen overhovedet.

__________

➤ HQ åbner: 19.00

➤ Koncertstart: 20.00

➤ Forsalg inkl. gebyr: 75 kr. 

➤ Entré i døren: 100 kr. 

➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00. 

__________

Mange beskrivelser florerer: “Frankrigs mærkeligste garage-psyk-rock-trio-består af guitar, sax og trommer. Tabt et sted mellem The Cramps og The Kinks ”. For lyd-alikes kan du se til Morphine og James Chance and the Contortions, men alt dette fortæller dig, at selvom Weird Omen har indflydelse som alle andre, er deres lyd deres egen.

De skal opleves!

 

—————

Bedre one-man band kan ikke opdrives i det danske land!
 
Hank Robot (Kim Kix fra PowerSolo’s solo nomme de plume) er så tæt som du kommer på et filmisk pulp mareridt i menneskelig musikalsk form. Hans én-mands-band-show passer perfekt til Headquarters intime rammer, hvor du kan komme helt tæt på og se det hvide i hans øjne og fange hans skøre off mic quips og quirks (han har efter sigende mange).
 
Hank Robot vælger at omgå de storslåede dyre lyde, lys og scene, og skralde det hele ned til skind og knogler og dirigerer både hans frankenguitar (en italiensk Eko fra 1970) og vokal gennem en lille forvrænget kombinationsforstærker. Denne effekt kombineret med gulv og lilletromme han har rigget til fødderne giver en stemning af, at han lige er slingret ind fra gaden og har besluttet at synge nogle ”country punk sawngs” for os ”Motherfuckers”. 
 
Hank Robot spiller rockabilly, punk og surf så det sprøjter! Numre som “Kill Kill Kill”, “Mean Old Cat” og “Fat Fuck” er blandinger af POWERSOLO, Hank Robot and The Ethnics og The Railthin Brohers.
okt 30 2021

Details

Date: oktober 30, 2021
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 75 – 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event