Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

White Flag Harmonies – Releasekoncert + Support: Wolfroy & Jón Norman

White Flag Harmonies:
Den 2. Marts 2018 udgiver White Flag Harmonies deres første EP, ”99”. EP’en består af seks numre, heriblandt ét instrumentelt nummer. Den kan på udgivelsesdatoen og efterfølgende findes på Spotify, iTunes, Bandcamp, Soundcloud og Youtube. Den musikalske duo, som består af Rune Hauge Ringsmose på elguitar og Benjamin Kousholt på akustisk guitar og vokal, har siden begyndelsen af 2016 spillet 15 koncerter rundt i landet. White Flag Harmonies´ musikalske fundament er støbt af Benjamins vokal, som særligt kendetegnes ved hans måde at farve musikken på med sin falset, som både udtrykker følsomhed og tilstedeværelse. Benjamin akkompagnerer sin stemme med akustisk guitarspil og bliver komplementeret af Runes store rumklangs- og ekkofyldte lyd fra elguitaren. Deres samspil forstærker stemningen af et storladent lydunivers med rolige, elektroniske klange, der samtidig giver plads til intimitet og nærvær. ”I kunsten er der ikke rigtig nogle grænser og det kan vi faktisk rigtig godt li’. Hvis kunsten bliver begrænset, så frarøver vi mennesket at være i bevægelse, hvad angår måden at se verden på. Derfor skriver vi også sange, som udfordrer mennesker til at se livet i et perspektiv, som til tider måske kan stride imod en almen kulturel forståelse.” (White Flag Harmonies, 2017)

Med ep´en ”99” søger White Flag Harmonies at løsrive sig fra tanken om, at vi mennesker er vores egen lykkes smed. De retter blikket mod himlen og håbet, og tager udgangspunkt i deres opvækst fra to forskellige grene af den danske kirke, hvor betydningsfulde historier præger deres lyriske univers. Et univers med plads til overgivelse, sorg, glæde, frustration, håb, fortvivlelse og tro. Wolfroy:
Med en ærlig og ydmyg stemme leverer Wolfroy simple og rå sange om hverdagens besværligheder, tro, tvivl og livets sejre og kampe. Det er 23-årige Christian Skjøtt Poulsen der er sangskriveren bag projektet, som opstod i en campingvogn i Nashville i efteråret 2016 og som sidenhen har været godt omkring i det danske land. Jón Norman: 
Jón Norman er en islandsk singer-songwriter, bosiddende i Aarhus. Jón har i 2017 været omkring Aarhus forskellige musikscener; Headroom festival på Godsbanen, Day Trailer Party til Spot Festival, support for Sundays på Headquarters og mange flere. Som altid er guitaren og vokalen i fokus. Fra mikrofonen lyder der mystiske tekstbilleder der bærer smerte og fortvivlelse, men som altid formår at efterlade et håb om at lyset findes for enden af tunnelen. Under ordene bliver man mødt af en ofte åbenstemt guitar, der giver musikken en bund og følelse af rå natur der omslutter sig om en. Publikum bliver dog ikke snydt for den mere raspe side af lydbilledet, da der også er meget inspiration at hente i blues og rock. Jóns sange The Rose og Monkey Fever har begge ligget på Karrierekanonens list over anbefalede numre.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré i døren: 40 kr.
➤ Kærlighed: 100P

]]>

mar 02 2018

Details

Date: marts 2, 2018
Time: 19:00 - 23:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event