Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Why Sun + Healer

Københavnske Why Sun og de lokale helte fra Healer lægger vejen forbi kælderen på HeadQuarters. Forvent en aften besnærende, kompromisløs rockmusik!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 75 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Why Sun:
Med kompromisløs genrehybriditet og en eksperimenterende tilgang til rocken, udfordrer Why Sun lytterne og tager dem et nyt sted hen. Efter bandets anmelderroste ep ‘RAVINE’, er Why Sun blevet udvidet til en trio og er klar med deres debutalbum den 31. august, der udgives på P4R Records. Det kommende album forener samplebaserede dancebeats og punk, og rykker grænserne for, hvordan moderne rock kan lyde. Den 16. september kommer Why Sun til HeadQuarters, udvidet med liveguitarist og trommeslager, hvor bandet vil komme rundt om hele albummet.

Healer:
Healer er et kosmos, der inviterer dig ind mellem blomst og motorsav. Forvent et lydbillede, der eksperimenterer med musikkens blødere sider, men som på samme tid flirter med at placere denne inderlighed i en tung dyne af støj.

Undertoner skriver om debut-EP’en “Things You See”:
“Selve udtrykket er appellerende, dejlig mudret og lyder som en liveoptagelse på et kassettebånd, hvilket er yderst charmerende”.

Kilonova Records:
“Healer master the art of balancing loud and noisy with tender and beautiful. Not an easy feat, but they manage to do it in style. Give it a spin – I think you’ll like this one”.

sep 16 2023

Details

Date: september 16
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 75kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event