Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Writhe + Loose Ends

HeadQuarters er stolte af at kunne præsentere to af den danske punk-undergrunds stærkeste artister lige nu – når de sammen, lørdag d. 8. oktober, vælter scenen i kælderen på HeadQuarters.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 80 kr.
➤ Entré: 100 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Writhe:
Med udgangspunkt i en passioneret besættelse af DIY-kultur, DC hardcore og moderne amerikansk litteratur finder Writhe sin egen vej i post-moderne rockmusik med tight musiceren, skæve arrangementer og frontmand Nick Magnussons præcise, fængende sangskrivning, der beskriver den menneskelige tilstand i aldens emotionelle diversitet.

Writhe udforsker vores følelsespalette som kreativ enhed. Som et helt igennem demokratiskband er ét essentielt element, som de fire kræver at opleve under skriveprocessen en følelse af, at alt er ved at falde fra hinanden. Og mens de spilles, må sangene etablere en tilstand af frit fald, en tilstand i hvilken man kan vride sig, hyle og skrige. Et katarsisk rum med al den galde, glæde eller forvirring, det måtte involvere, ligesom i livet og døden, der følger efter.

Loose Ends:
Loose Ends er intense og støjende, og deres koncerter aggressive og eksplosive.

Kvintetten er blomstret ud af den aarhusianske undergrund, med det legendariske spillested TAPE som omdrejningspunkt. Debut-EP’en Yearning For Something Else viser, hvad Loose Ends favner musikalsk; fra storladen shoegaze over melodiøs post-punk-aggro, til bizar kaos-rock og emo-noise-udskejelser.

okt 08 2022

Details

Date: oktober 8, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 80kr forsalg
Event Categories:
Genre: / / /
Website: FB Event