Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Yune + suisse air

Yune på Headquarters i 2024 bliver en af de første gange, omverdenen møder bandet, siden de forsvandt ind i Nis Bysteds lille studie for snart tre år siden. Resultatet udkommer på Crunchy Frog i juni 2024 og præsenterer gennemmanipulerede, radikale takes på det, der egentlig bare startede som simple liveversioner af halvfærdige alt-rock skitser. Første-singlen “Cake”, som udkom i december ’23, har allerede fået publikum og anmeldere til at spidse ører. Live kan man forvente et ægte band, der spiller, leger og elsker sammen. Glæd jer!

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré: 100 kr.
➤ HQ DJs: 23:00 – 05:00

Yune:
Yune er fem personer, der mødte hinanden på konservatoriet i Aarhus. I flere år eksisterede bandet primært på Soundcloud og dukkede sporadisk op til udvalgte, hypede shows på bl.a. New Note, SPOT, Uhørt og Sorte Firkant.

I 2020 udgav Yune debutalbummet “Agog” på det Københavnske indielabel Crunchy Frog. Albummet blev produceret af Steppeulv-vinderen Nis Bysted og høstede begejstrede anmeldelser i bl.a. Jyllands-Posten, Politiken, Nordic Music Review, Soundvenue og GAFFA. Samtidig var alle singler fra albummet i rotation på P6-Beat.

Yune og Nis har været nærmest uadskillelige siden. Primært fordi de har arbejdet på det materiale, der i 2024 udkommer på Crunchy Frog som bandets andet album; “Lemon Soft Perfection”.

Yune er Tobias på trommer, Erlend på guitar og synth, Mads på bas, Tobias på vokal og Nikolaj på guitar.

suisse air:
suisse air er en nystartet trio, der drager inspiration fra melodisk garage rock, dream pop og alpin bjergluft.
Bandet indkapsler iørefaldende pop-kompositioner med et skævt twist, som et nutidigt take på 00’ernes indie rock.

jan 27 2024

Details

Date: januar 27
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event