HeadQuarters er en oase i Aarhus, hvor god musik, dejlige oplevelser og en hyggelig atmosfære er førsteprioritet.

Hver uge er der et væld af koncerter med primært fokus på ny, original musik. På HeadQuarters går vi højt op i at præsentere et alsidigt program af høj kvalitet for alle vores gæster.

Torsdag, fredag og lørdag er der autentisk natklub, som fører én tilbage til de originale discotheques, hvor der danses løs hele natten.
HQ, som stedet også kaldes, har som natklub ofte et musikalsk afsæt i soul, funk og disco, hvilket du hurtigt kan fornemme, når du træder ind i de fysiske rammer, der emmer af 60’erne og 70’erne.

Med sin afslappede stemning, et udvalg af lækre drikkevarer til rimelige priser, komfortable hyggehjørner og venlig betjening, stiller HQ rammerne for en god aften.

Musik er ikke kun det du ved du gerne vil høre, men også det du ikke vidste du gerne ville høre.

Velkommen til!

Aldersgrænse for koncerter

Til koncerter på HeadQuarters er der ingen aldersgrænse.

Børn under 12 år er velkomne i følgeskab med en voksen.

Er du under 18 vil der ikke blive serveret alkohol. Dette synliggør vi for personalet, til udvalgte arrangementer, med armbånd.

Kl. 23.00 eller når koncerten slutter er aldersgrænsen 20 år.

Aldersgrænse for natklub

Torsdag er aldersgrænsen 18 år.

Fredag og lørdag er aldersgrænsen 20 år fra kl 23.

Tilgængelighed

På HeadQuarters er der let tilgang for kørestolsbrugere, og der er ét handicaptoilet.

Der er gratis adgang for ledsager.

Rygning

Rygning er ifølge gældende lovgivning ikke tilladt på HeadQuarters.
Der er dog et skønt rygeområde lige udenfor.
Det er tilladt at benytte e-cigaretter.

Narkotika

HeadQuarters tillader ikke nogen form for narkotikaindtagelse.
Overtrædelse af gældende lovgivning om euforiserende stoffer vil medføre politianmeldelse, bortvisning og livstidskarantæne på HeadQuarters.

Foto

Når du er gæst hos HeadQuarters, ønsker vi med fotografier at dokumentere vores koncerter hhv. natklubbens festlige stemning.

Udvalgte billeder formidles via vores sociale platforme. Herunder vores Facebook og Instagram profil. Ligeledes kan enkelte billeder optræde i udvalgt informations- og markedsførings materiale fra HeadQuarters.

Alle billeder er taget mhp. at dokumentere og formidle koncerterne, natklubben og stemningen. Der kan således forekomme billeder, hvor publikum eksponeres som en del af ovenstående dokumentation. Vi bestræber os dog altid på at udvise mest muligt respekt for artister, publikum og ansatte.

Vi ønsker altid at respektere vores gæsters privatliv, men opleves et billede alligevel som personligt kompromitterende, er man velkommen til at kontakte direktør Ole Løhde mhp. fjernelse af dette fra HeadQuarters’ platforme.

Ydermere kan det oplyses, at vi for tryghed hos både gæster, optrædende og ansatte har stedet kameraovervåget. Overvågnings optagelserne gemmes, skulle der opstå situationer, hvor disse bliver nødvendige at finde frem igen.

Om HQ music

Siden HeadQuarters åbnede dørene i 2011 har der været afholdt utallige koncerter og arrangementer, og selvom vi er et sted i konstant udvikling er hovedelementet stadig det samme; vores kærlighed til musik. Vi arbejder konstant på nye tiltag for at udtrykke netop den kærlighed, og nu er turen kommet til det skrevne medie. Dette projekt kalder vi for HQ music. Navnet dækker over en række initiativer der tilsammen udgør en platform og kanal til musikformidling. På music.hq.dk finder du første initiativ i rækken, hvor du fremover kan læse interviews, nyheder og musikanbefalinger. Her bestræber vi os på at inspirere og formidle musik på tværs af et bredt spektrum af genrer og udtryk – ingen artist er for smal, ukendt eller niche.

God læsefornøjelse.

Om HQ REC

HQ REC er et label (pladeselskab) stiftet i 2017 og har base i Aarhus.

HQ REC er en del af en større vision, HQ, som har til formål at kuratere en bred vifte af musik, artister og nyheder.

HQ startede som spillestedet HeadQuarters i Aarhus, der præsenterer alle genrer og aspekter af ny musik live, som altid har haft en større vision for øje. Det har udviklet sig til både musikmagasinet HQ music, musik-label’et HQ REC og meget mere.

Vi ønsker at opbygge et egalitært system, hvor alle er noget for HQ REC og HQ REC er noget for alle.

Bora Bora – Dans og Visuelt Teater præsenterer dans og scenekunst fra ind- og udland, arrangerer lokale, nationale og internationale festivaler og er et produktionscenter for det lokale dansemiljø i Aarhus.

Med flere partnere i forskellige netværk i Europa forsøger vi igennem udvekslinger at vise publikum det nyeste og friskeste, der bliver produceret indenfor visuel scenekunst. Samtidig samarbejder vi med partnerne om at internationalisere produktionsmulighederne for en lang række kunstnere i byen og i landet. Vi formidler så at sige kontakten mellem det aarhusianske publikum og europæiske kunstnere og mellem kunstnerne indbyrdes.

Festivaler er en vigtig del af Bora Boras profil og virke. Det er på disse, der nærmest har karakter af residencies, at kunstnere fra mange lande og publikum mødes og udveksler synspunkter, erfaringer og til tider indleder længerevarende samarbejder.

Bora Bora har eksisteret siden den 1. juli 2011, hvor organisationen bag teatret Entré Scenen overtog driften af dansescenen på Brobjergskolen. Dansescenen blev officielt åbnet med gallaforestillingen This Door Is Too Small (for a bear) af belgiske Needcompany den 17. februar 2012.

Bora Bora har status som ‘Lille Storbyteater’ i Aarhus Kommune.

Da HeadQuarters og Bora Bora deler indgang, har de to parter indgået et samarbejde hvor HQs rammer og personale danner foyer til alle forestillinger og arrangementer på Bora Bora. Her kan du slappe af og nyde selskabet før og efter Bora Boras forestillinger.

Bora Bora modtager støtte fra Statens Scenekunstudvalg og Århus Kommune.

Alle events

Kommende events

03 jun 2023
08 jun 2023

KÆLERTAG

HeadQuarters
19:00 - 02:00
09 jun 2023

Sponsorer og partnere